Referenciáink


Mind
elkelt!

UPTOWN 2

Budapest, XIII. kerület

92

Budapest XIII. kerületében, a Rákos-patak közelében, pihentető környezetben található az Avico Group azonnal költözhető lakóprojektje. Az UPTOWN egy igazán zöld, sportos helyen épül, ahol végre a tiéd lehet az az életstílus, amire mindig is vágytál!


Mind
elkelt!

GAMA Residence

Budapest, IX. kerület

158

Új építésű társasház megújuló energiaforrással a IX. kerületben a Márton és a Gát utca sarkán. A modern díszítéseknek és az okoshotthon megoldásoknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára ideális otthont.


Mind
elkelt!

UPTOWN 1

Budapest, XIII. kerület

84

Budapest XIII. kerületében, a Rákos-patak közelében, pihentető környezetben található az Avico Group legújabb lakóprojektje. Az UPTOWN egy igazán zöld, sportos helyen épül, ahol végre a tiéd lehet az az életstílus, amire mindig is vágytál!


Mind
elkelt!

Greenside B-C

Budapest, XIII. kerület

109

Budapest XIII. kerületében, a Városliget közelében található az idilli elhelyezkedésű lakóprojekt. Olyan környezetet találtunk Önöknek, ahol a közelben mindent megtalálnak a gondtalan élethez - miközben lombos fák alatt sétálhatnak haza.


Mind
elkelt!

Greenside A

Budapest, XIII. kerület

83

Budapest 13. kerületében, a Városliget közelében található az Avico Group idilli elhelyezkedésû lakóprojektje. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentetõ mindennapokat szolgálja.


Mind
elkelt!

FAY85

Budapest, XIII. kerület

82

Az Avico Group legújabb lakóparkprojektjének értékesítése megkezdődött! A FAY85 a XIII. kerületben, a Reitter és Fáy utca találkozásánál, változatos méretű lakásokkal várja a leendő érdeklődőket!


Mind
elkelt!

Verona Ház

Budapest, IX. kerület

127

A Verona Ház a IX. kerület egyik leginkább frekventált részén, a Duna-parttól mindössze 300 méterre, a Petőfi híd és Rákóczi híd között félúton helyezkedik el. A társasházban 127 lakás és 3 üzlet került kialakításra.


Mind
elkelt!

Madárhegy

Budapest, XI. kerület.

12 épület * 4 lakás = 48 lakás,

Panorámás, tágas otthonok saját kerttel Budapest XI. kerületében. Egy-egy háromszintes épületben 4 lakás helyezkedik el, különböző igényekhez, különböző méretekben kialakítva.


Mind
elkelt!

Madárhegy Telkek

Budapest, XI. kerület.

kezdet: 2006

Budai építési telkek a Madárhegyen a XI. kerületben. A környék teljes közműhálózattal, aszfaltozott úttal, közvilágítással és gyönyörű kilátással rendelkezik.


Mind
elkelt!

Ciprus Ház

Budapest, VIII. kerület

426 lakás, 2005 -2007

A Ciprus Ház az Aréna Pláza közelében helyezkedik el, a BKV sportpályával szemben, ami egy csendes, zöld övezete a VIII. kerületnek, kitűnő tömegközlekedéssel.


Mind
elkelt!

Madárterasz

Budapest, XI. kerület

24

A Madárterasz lakóparkban egy-egy háromszintes épületben 4 lakás található. Minden épületünk 1000-1050 m²-es telken helyezkedik el, így lakásaink saját kertrészből nyíló, önálló bejárattal rendelkeznek.


Mind
elkelt!

Lőrinc Liget

Budapest, XVIII. kerület.

292 lakás, 2004.07.- 2007-12

A hat, utcafrontra párhuzamosan elhelyezkedő épület összesen 17.000 m² területen, több ütemben került kialakításra. A lakások tervezésekor az egyszerűség és a praktikum játszott kiemelkedő szerepet.


Mind
elkelt!

SilverSide

Budapest, IX. kerület.

234 lakás, 2005.11- 2007.12

A Silverside Apartmanház egy, a IX. kerületben, a Dandár utca – Vaskapu utca sarkán épült beruházás, iroda- és üzlethelyiségekkel, parkolókkal és teremgarázzsal.